Inschrijven in Tangram verloopt via de aanmeldingsprocedure waaraan alle scholen in Vilvoorde deelnemen. Meer info hierover vind je op de website naarschoolinvilvoorde.be.

Heb je de reguliere aanmeldingsperiode gemist? Dan kun je je zoon/dochter nog aanmelden tijdens de periode van vrije inschrijvingen.

De vrije inschrijvingen voor het secundair zijn gestart op 14 mei 2024 om 9u. Voor het basisonderwijs starten de vrije inschrijvingen op donderdag 23 mei 2024 om 9u. Elke schooldag tussen 8u en 16u (woensdag 8u en 12u) ben je welkom op school om je zoon/dochter aan te melden. Breng de identiteitskaart van zoon/dochter mee.

!! Let wel: in Tangram zijn de meeste groepen reeds volzet en verkrijg je een plekje op de wachtlijst. Voor het meest actuele overzicht van de vrije plaatsen in Tangram en alle Vilvoordse scholen kun je een kijkje nemen op naarschoolinvilvoorde.be.

Elke jaar organiseren wij een opendeurdag. De volgende opendeurdag zal doorgaan in februari 2025. Al benieuwd naar onze werking?