Een schooldag op Tangram

De school begint om 8u30 en eindigt om 15u15. Tussen 8u15 en 8u30 vindt het warm onthaal plaats en zijn ouders welkom in de unit. Eens de schooldag om 15u15 is afgelopen, krijg je ook dan de kans om naar de unit van je kind te gaan en je zoon/dochter daar (tot 15u30) op te halen.

Er wordt voor- en naschoolse opvang voorzien. Je kind kan ’s morgens vanaf 7 uur op school terecht. ’s Avonds is er opvang tot 18 uur. Ook op woensdagnamiddag is er opvang tot 18u.

Mag mijn kind rusten als het moe is?

In unit 1 is er slaapruimte voorzien waar de allerkleinsten ‘s middags even kunnen rusten als ze daar nood aan hebben.  

Help, mijn kleuter is nog niet zindelijk?

We weten dat de leeftijd waarop peuters of kleuters zindelijk worden sterk varieert. We verwelkomen alle instappertjes, zindelijk of niet. We gaan graag samen met de ouders op zoek naar een gepaste methode om zowel thuis als op school toe te passen. Zo zorgen we er voor dat je kind zo snel mogelijk zindelijk is.

Inschrijven: unit 1, 2 of 3 (van kleuterschool t.e.m. het 4de leerjaar)

Wil je meer weten over onze school? We maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek. Geef vooraf een seintje op 02 669 20 12 of via directeur@tangramvilvoorde.be

De inschrijvingen voor unit 1, 2 en 3 verlopen via het digitaal aanmeldsysteem. Klik hier voor alle info omtrent de aanmeld- en inschrijvingsprocedure.